Delen

Suzuki GS750

Suzuki GS750 te koop. Deze Suzuki is in mooie originele staat, maar kan nog veel mooier worden Ben jij de nieuwe eigenaar die er zo mee gaat rijden, of ben jij die nieuwe eigenaar die dee GS750 weer helemaal top in orde maakt? Kijk verder op de website voor meer detailfoto's en video.
Suzuki GS750 te koop

Deze Suzuki GS750 wordt verkocht in opdracht van de eigenaar (verzamelaar) in de staat zoals de motorfiets nu is. De Suzuki GS750 heeft nog de originele uitlaten en is in goede staat. De motor loopt erg netjes, maar heeft nog wel een beurt nodig. Al met al een mooi exemplaar voor een redelijke prijs te koop. Je kunt eer zo mee rijden en van genieten, of je stopt er wat werk in en maakt deze GS750 helemaal top.
Ik heb overigens ook nog een rode Suzuki GS750 te koop en nog een oranje Suzuki GS750. Deze laatste is in de originele 1e lak en in prachtige originele staat. Bij interesse, neem dan even contact met me op. De motor staat in Someren-Eind, Nederland, circa 35 minuten rijden vanaf Venlo (Duitse grens). Het is ook mogelijk om een videocall in te plannen via whatsapp.

Bezoek is mogelijk op een veilige manier in geval u ons wil bezoeken. Geen probleem.